Eettinen alue / Habitare 2018

Messualueen tekstisuunnittelu & aluetta kuratoineen Tikaun viestintä ja sisällöntuotanto

Tikaun ensimmäisen kerran vuonna 2017 Habitareen kuratoima Eettinen alue toteutettiin jälleen vuoden 2018 messuille - tällä kertaa edellisvuotta laajempana kokonaisuutena.

 

Alue kokosi yhteen yrityksiä ja tuotteita, jotka representoivat eettisesti kestävän tuotannon muotoja ja vastuullisuuden periaatteita. Kuluttaja pääsi tutustumaan tuotteiden monimuotoiseen taipaleeseen, raaka-aineista koteihimme.

"Jokaisella tuotteella on tarina, tausta ja tekijä."

Alueen tekstit syvensivät tietoisuutta vastuullisen tuotanto- ja arvoketjun tasoista, tuotannon vaikutuksista ja tuotteiden alkuperästä. Osoitimme esimerkein, kuinka tuotantoprosessin hallinta, jatkuva parantaminen ja avoin kommunikaatio eivät ole ainoastaan velvollisuuksia, vaan ylpeyden aiheita.

Alueella mukana olivat AURO - Suomen Luonnonmaalit Oy, Finnpartnership, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kikoi, Niimaar, Osmia, Sera Helsinki ja Tikau.

Vuosikymmen auttavaa muotoilua

 

Samalla Tikau juhlisti messuilla 10-vuotista taivaltaan, auttavan ja eettisen muotoilun suomalaisena pioneerina. Tikau lanseerasi messuilla useita juhlatuotteita ja nosti uudelleen esiin sellaiset rakastetut klassikkotuotteet, jotka ovat pysyneet tuotannossa koko yrityksen kymmenvuotisen matkan ajan.

Sekä Eettisestä alueesta että Tikaun juhlavuodesta ja tuotelanseerauksista suunniteltiin ja toteutettiin viestintää - muun muassa lehdistötiedotteita ja sosiaalisen median sisältöjä, niin medialle kuin Tikaun eri sidosryhmille.

+35840 5426 969   |  tissariemmi@gmail.com

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon